• bullit
  • bullit
  • ‘Afspraak is afspraak bij de Brug, Top kwaliteit en service'
    Maarten Pellenbarg DGA Property Onderhoud
    Solide partner
Home  >  Timmerfabriek  >  Kozijnen

Kozijnen

De Brug Timmerfabriek produceert houten kozijnen.

 

Een goed product begint met de juiste grondstof. Hout is een duurzame en hernieuwbare grondstof, geschikt voor vele toepassingen. Elementen van hout zijn demontabel, eenvoudig uitwisselbaar en eventueel gemakkelijk te repareren. Verder is het mogelijk om de kozijnen aan te passen aan de `speciale`glaspakketten die steeds vaker voorkomen in de bouw.

 

Het grote voordeel van hout is bovendien dat het een zeer lage milieubelasting kent en zeer geschikt is voor hergebruik. Producten van hout passen dan ook uitstekend in het programma Duurzaam Bouwen. Niet iedere naald- of loofhoutsoort is geschikt voor het fabriceren van gevelelementen.

 

Houtsoorten die door hun duurzaamheid en eigenschappen in aanmerking komen voor geveltimmerwerk, zijn echter niet zonder meer toe te passen.
De Brug controleert het hout voor het de machinestraat ingaat op onvolkomenheden en vochtgehalte. De houtsoort met de juiste eigenschappen, het juiste vochtgehalte en bewerkt met moderne en geavanceerde machines, en uiteraard het vakmanschap van onze medewerkers bepalen voor een belangrijk deel de kwaliteit van ons eindproduct. Die vakkennis ziet u terug in onze producten.

 

“SAMENWERKING MET DE BRUG TIMMERFABRIEK: UW GARANTIE VOOR EEN TOP RESULTAAT"

 

GEGARANDEERDE vrijheid voor architecten Met hout hebben architecten gegarandeerd de vrijheid om creatief vorm te geven. HOUT heeft een klassieke uitstraling, is makkelijk zelf te schilderen. Een esthetisch eindresultaat is daarmee gegarandeerd.

 

GEGARANDEERDE helderheid voor bouwbedrijven Werken met hout, samen met Timmerfabriek De Brug, betekent absolute helderheid. Helderheid over de afbakening van onderlinge verantwoordelijkheden. Helderheid over de kwaliteit van de producten. Dankzij de concepten I, II en III (zie aldaar) weet elk bouwbedrijf waaraan het toe is. Op elk moment, in elk project.

 

GEGARANDEERD rendement voor eigenaren Kozijnen en deuren in hout hebben een hoge kwaliteit en zorgen voor een hoogwaardige woonbeleving.

 

HOUT geeft elke woning een goed en verzorgd uiterlijk. Bij het gebruik van goede verf kan één keer schilderen in de tien jaar ruimschoots voldoende zijn. Hierdoor hebben houten kozijnen en deuren niet meer onderhoud nodig dan wanneer ze gemaakt zijn van andere materialen, waardoor het onderhoud volledig beheersbaar kan zijn.

 

HOUT geeft elke wijk een goed aanzien en draagt eraan bij dat dit ook zo blijft. Kiezen voor HOUT is kiezen voor rendement. Uiterst aantrekkelijk voor vastgoedeigenaren.

 

Wij leveren kozijnen KOMO gecertificeerd in Concept I-II-en III afgelakt ,beglaasd en eventueel gemonteerd met 10 jaar garantie.

 

 

Referenties