• bullit
  • bullit
  • ‘Afspraak is afspraak bij de Brug, Top kwaliteit en service'
    Maarten Pellenbarg DGA Property Onderhoud
    Solide partner
Home  >  Timmerfabriek  >  Deuren

Deuren

 

Hardhouten Deuren

 

Naast de eigen productie van hardhouten deuren biedt De Brug ook een ruim scala binnen-en buitendeuren van verschillende leveranciers. Onze partners in deuren zijn o.a.:

1.Kegro deuren

2.Suselbeek deuren

3.Albo deuren

4.Weekamp deuren

5.van Bruchem deuren.

6.Theuma deuren


Deze fabrieks deuren worden geleverd met 6 jaar GND/SGT garantie,en kunnen kompleet afgemonteerd in de kozijnen mee geleverd worden naar de bouwplaats. Deurhout afmetingen die De Brug standaard gebruikt:

 

*38x140mm
*54x140mm
*67x114mm

 

Meranti en Merbau zijn de meest gebruikte houtsoorten voor buiten deuren.Deuren kunnen geleverd worden in concept 1,2- en 3. In alle mogelijke Ral kleuren. Ook de keuze van hang-en sluitwerk is mogelijk, standaard gebruiken wij oa.:

 

* S2
* AXA
* KFV
* BUVA
* NEMEF

 

Het is ook mogelijk de deuren in een later stadium door ons op de bouwplaats te laten monteren. De buiten deuren worden dan eerst digitaal ingemeten daarna opmaat gemaakt en behandeld. Op afroep van de uitvoerder worden de deuren dan meestal kort voor oplevering op de bouwplaats gemonteerd. Tijdens de bouwfase kan men gebruik maken van de "De Brug Wisseldeur" om de panden afgesloten te houden.

 

 

 

Voor verschillende gerenomeerde afbouwbedrijven leveren wij ook binnenkozijn met HPL deur combinaties. Kompleet af fabriek kant en klaar systemen. Informeer naar de mogelijkheden vor uw project!

Referenties