• bullit
  • bullit
  • 'Goede Prijs en Kwaliteit'
    Roy Coolen uitvoerder BurgtBouw
    Prijs/kwaliteit
Home  >  Gevel Concept  >  Onze sectoren

Onze sectoren

De Brug bedient opdrachtgevers in heel Nederland binnen de sectoren woningbouw en projectontwikkeling, zorg en onderwijs, overheid en industrie, bedrijfsleven en retail en leisure. De relatie met deze opdrachtgevers is doorgaans van lange duur. Omdat we kwaliteit leveren tegen een reële, transparante prijs. Maar vooral ook omdat we weten waar het in de specifieke sector daadwerkelijk op aan komt.
Renovatie en onderhoud van woningen vragen om vakmensen die weten wat het betekent om in de directe woon- en leefomgeving van de klant te werken. Hier is minimale overlast van belang. Zoals ook duidelijke en tijdige communicatie over de aanvang, aard en duur van werkzaamheden.


Ook binnen retail, zorg, onderwijs en leisure is een snelle en respectvolle manier van werken zonder hinder voor de omgeving van essentieel belang. Deadlines zijn hier bovendien heilig. Dat betekent dat er ook buiten reguliere werktijden aangepakt moet worden als dat nodig blijkt. In de avonduren, in het weekend, in de vakantie. Want maandag móet de winkel open, stroomt de klas weer vol met leerlingen en nemen gasten weer plaats aan tafel.

Referenties