• bullit
  • bullit
  • bullit
  • ‘Afspraak is afspraak bij de Brug, Top kwaliteit en service'
    Maarten Pellenbarg DGA Property Onderhoud
    Solide partner
Home  >  Gevel Concept

De Brug Gevel Concept bv

De Brug Gevel Concept bv is specialist in leveren en monteren van kleine en middelgrote kozijn en glasprojecten. We bedienen opdrachtgevers in heel Nederland binnen de sectoren bouw en projectontwikkeling, zorg en onderwijs, overheid, bedrijfsleven en retail. De Brug Gevel Concept bv werd, als zusteronderneming van De Brug Timmerfabriek in 2013 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een krachtige, allround toeleverancier voor de bouw, waarbij de focus ligt op het kompleet leveren van kozijnen incl.beglazing. 


Alles af fabriek geleverd onder de beste omstandigheden gemonteerd en voor de scherpste tarieven. Hierdoor zijn kwaliteit en prijs gewaarborgd!
De Brug levert een zeer compleet pakket aan diensten voor nieuwbouw, renovatie, retail en onderhoud. Van binnen- en buitenbeglazing  tot isolerend, geluidwerend, getint of zelfreinigend. Daarnaast leveren en monteren wij ook samen met partners uit de branche brandwerend glas, veiligheidsbeglazing, en hardglas. De Brug Gevel Concept heeft alle kennis in huis om voor u de juiste beglazing te selecteren en aan te brengen.

Referenties