• bullit
  • bullit
  • bullit
  • 'Goede Prijs en Kwaliteit'
    Roy Coolen uitvoerder BurgtBouw
    Prijs/kwaliteit
Home  >  Over De Brug  >  Lean manufacturing

Lean manufacturing

Lean Manufacturing & Lean Bouwen:


Met Lean bouwen maken meerdere, bij de bouw van een project betrokken leveranciers en onderaannemers nauwe afspraken met elkaar om de onderlinge communicatie te bevorderen.

Dit komt de planning natuurlijk ten goede. Maar ook kwaliteitsverbetering door het verminderen van verspilling in het proces, kostenbesparing door het verlagen van doorlooptijden en het terugdringen van opleveringspunten. De bedrijfsvoering van De Brug is klant- en servicegericht. Lean manufacturing en Lean bouwen past daarom prima in onze filosofie. U vindt dit terug in onze producten, maar ook onze medewerkers denken en werken vanuit het principe van Lean Manufacturing en Lean Bouwen. Wij denken altijd vanuit de klant, in plaats vanuit het bedrijf.

 

Het verbinden van toegevoegde waarde aan onze kwaliteitsproducten geeft ons een voorsprong op onze concurrenten.Vernieuwend bouwen, BIM en ketenintegratie zijn voor ons belangrijke aandachtspunten.

 

Wij bouwen aan langdurige relaties met onze opdrachtgevers, het principe van Lean Bouwen en Lean Manufacturing helpt ons om dit te bereiken en onderscheidend te zijn ten opzichte van onze concurrenten. 

 

Referenties